Coaching

- At høste efter fokuseret indsats

- At høste efter fokuseret indsats

 

Hvad er "coaching"?

Coaching er en form for personlig vejledning, der ser konstruktivt og fremadrettet på dine ressourcer og målsætninger. Målet er at udforme en lettilgængelig strategi til at håndtere de forhold, du vil ændre, og nå dine mål.

Som din coach fungerer jeg som din vejleder, motivator og inspirator. Jeg stiller spørgsmål, som kan give dig indsigt og overblik, og jeg kommer med forslag og idéer, der kan føre dig videre.

Hvad kan jeg bruge coaching til?

Trivsel på job og i uddannelse, stress, karriereplanlægning, privatliv, selvværd, relationer eller et konkret projekt - og meget mere. Er du i tvivl, om det er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe eller maile.

Hvor langt kan du komme med coaching?

Du kan komme virkelig langt med coaching, fordi du selv hele tiden arbejder med værktøjerne under forløbet og du derfor bliver "udlært" til at arbejde videre selv. Det betyder, at bare et kort forløb på f.eks. tre sessioner kan have langtrækkende effekt for dig.

Jeg har siden din mail dingede ind fået en fred i sjælen, jeg sjældent har haft i arbejdsmæssig henseende. Har en følelse af, at jeg nu for alvor har vist, hvem jeg er, og derfor ikke behøver bekymre mig mere. Selvfølgelig er jeg spændt på deres tilbagemelding, men nervøs? - Nej.
— Kvinde, samarbejde med arbejdsgiver

Priser

Alm. samtale - incl. selvhypnose efter ønske
1½ time - 750 kr.

Kort session - telefonisk, chat, Skype, opfølgning
1 time - 500 kr.

Lang session - barn+forældre, par, personlig udviklingsstrategi
2 timer - 1000 kr.

Brevkasse - gratis