blob

Overblik - Energi - Glæde

 

Velkommen til Minerva Coaching

Her kan du få effektiv og erfaren hjælp til at håndtere livets udfordringer og realisere dine drømme.
Vi kan f.eks. arbejde med: stress, angst og fobier, uønskede mønstre, relationer, selvværd og identitet. Det kan også være, at du står midt i et jobskifte eller drømmer om eget firma.
Er du voksen, ung eller barn får du værktøjer, der er tilpasset dig, så du hurtigt oplever resultater. Ofte vil 2-3 samtaler være nok, til at du kan klare dig videre på egen hånd.
Vil du bestille tid eller høre nærmere, er du altid velkommen til at ringe eller maile.

Venligste hilsner
Birgitte Maj Aagaard

 

At høste succes efter fokuseret indsats

At høste succes efter fokuseret indsats

Coaching

Coaching er en form for personlig vejledning, der ser konstruktivt og fremadrettet på dine ressourcer og målsætninger. Målet er at udforme en lettilgængelig strategi til at håndtere de forhold, du vil ændre, og nå dine mål.

At åbne det, du troede var lukket

At åbne det, du troede var lukket

Hypnoterapi

Hypnoterapi er på samme tid en meget effektiv og blid metode, hvor du lader dit sind arbejde for dig. Når det sker, vil du opleve, at du rummer langt flere lag og ressourcer, som du kan bruge til at få ny indsigt og tro på dig selv.

At vokse trods svære betingelser

At vokse trods svære betingelser

Det praktiske

Coaching og hypnoterapi er et samarbejde mellem klient og terapeut, og hver session tilrettelægges ud fra din person, dine mål og ressourcer. Her kan du få info om de praktiske rammer for dette samarbejde: ansvar, håndtering af persondata, betaling, tilskud og afmelding.